Игра

Участвай в играта ни по случай Европейското първенство по футбол и спечели:

1-ва награда ?: ADIDAS FUSSBALLIEBE EURO 24 – Официална и оригинална топка , с която ще се играе на Евро 2024 в Германия⚽️
2-ра награда ?: Ваучер на стойност 50лв за ADORO.BG ???
3-та награда ?: 1 стек бира Морети??

За да участваш в играта ни е нужно да изпълниш следните условия:
✅ Направи си поръчка на ADORO.BG
✅ Сподели този пост на стори

Участниците направили най-много поръчки на ADORO.BG за периода 14 юни – 14 юли ще спечелят нашите награди?

Победителите ще бъдат обявени на 20.07 на страницата ни във Фейсбук и инстаграм.

1. Организатор на Игра Евро24 (Играта):
Давиан ООД, със седалище и адрес на управление, “ул. Лешникова гора 2”, София, регистриран в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 207293180, регистрация по ДДС: BG207293180, („Организатор“).
2. Играта е валидна за територията на Република България с период на провеждане от 16.06.2024 г., от 10:30 ч., до 14.07.2024 г., до 21:30 часа, и ще се проведе в сайта на Adoro pizza & burger – https://adoro.bg. Всяко участие съгласно механизма на играта по т. 4 след изтичане на този период няма да бъде валидно.
3. Награди: участието в настоящата игра дава възможността да се спечелят следните награди:
·  Една футболнa топки ADIDAS FUSSBALLIEBE EURO 24
· Ваучер на стойност 50 лева за ресторанти ADORO
· Стек бира MORETTI = 9 броя кен по 500 мл.
3.1 Наградите се предоставят от Организатора на Играта ADORO
4. Механизъм на „Играта“: За спечелването на наградите, посочени в т. 3, е необходимо:
4.1. Да направиш онлайн поръчка от сайта www.adoro.bg
4.2. Можеш да участваш в „Играта“ до 21:30 часа на 14.07.2024 г. Всяко учасите, направено след тази дата няма да бъде включено в томболата.
4.3. Всеки потребител може да участва неограничен брой пъти. Колкото повече поръчки, толкова по-голям шанс за спечелване на награда.
4.4. Теглене на печелившите: – Победителите ще бъдат избрани от томбола на 20.07.2024
5. Спечелване на наградата:
5.1. За наградите, описани в точка 3, могат да участват всички потребители над 18 г., които са следвали правилно механизма на играта.
5.2. Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 20.07.2024 от томбола. Ще има трима изтеглени победители. На 20.07.2024 ще изпратим e-mail на печелившите и информация за техните награди.
5.3. Печелившите нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на предоставените им награди.
5.4.Наградите ще може да получите след предоставяне на изпратен от нас имейл на наш служител в ресторант ADORO. Ще може да вземете своята награда от ресторант ADORO Драгалевци след 20.07.2024 г.
6. Обявяване на победителите:
6.1. На спечелилите ще бъде изпратен e-mail.
6.2 При възникване на технически проблеми в интернет страница www.instagram.com, обявяването на спечелилите ще се извърши след окончателното им отстраняване.
6.3 Печелившите от томболата имат 1 месец да се свържат с нас и да си получат наградите.
7. Допълнителни формулировки
7. 1. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, по своя собствена преценка, когато установи, че някое от настоящите Официални правила на „Играта“ не е спазено; при установяване на опити за манипулиране на „Играта“, както и текстовете от неговата регистрация са с порнографско или друго неморално съдържание, както и когато на друго основание тяхното използване противоречи на закона или добрите нрави.
7.2. „Играта“ се организира и провежда на територията на Република България.
7.4. Организаторът на „Играта“ си запазва правото да променя по всяко време Официалните правила на „Играта“.
7.5. „Играта“ може да бъде спряна преди обявения срок при форсмажорни обстоятелства и други обстоятелства, които не зависят от волята на Организатора, и представляват пречка за продължаване на Играта“.
7.6. Организаторът на „Играта“ си запазва правото да премахва без предварително предупреждение коментари от страна на потребителите в рамките на корпоративната страница на ADORO в Instagram и Facebook, които съдържат некоректна, обидна, нецензурна или лъжлива информация, или рекламират дадени продукти и услуги, под всякаква форма, както и всяка друга информация, която противоречи на закона и добрите нрави. Организаторът не носи отговорност относно съдържанието на информацията, качена от участниците като част от настоящата „Игра“, както и по отношение на самите участници.
7.7. Организаторът не носи отговорност за загуба на информация, свързана с провеждането на „Играта“.
7.8. Тази игра не обвързва по никакъв начин компаниите-собственици на Instagram.com и Facebook.com.
8. С участието си в настоящата „Игра“ участниците потвърждават, че са запознати и се съгласяват с условията, посочени в настоящите Официални правила.

Поръчай